• Uutiset
  • Yleisurheilijat ry:lle Urheiluopistosäätiön urheilutekopalkinto

Yleisurheilijat ry:lle Urheiluopistosäätiön urheilutekopalkinto

Yleisurheilijat ry palkittiin 8.12. järjestetyssä palkitsemistilaisuudessa 5000 euron arvoisella Urheiluopistosäätiön urheilutekopalkinnolla. Palkinto myönnettiin aktiivisesta osallistumisestamme keskusteluun liikuntajärjestöjen pelisäännöistä ja toimintatavoista keväällä 2022. Julkaisimme tuolloin näkyvästi listamme urheilijoiden oikeuksista ja avasimme oman ilmoituskanavamme epäkohtien esiintuomiselle.

Palkintomme vastaanotti yhdistyksen toiminnanjohtaja Tuomas Rouvali. Muut urheilutekopalkinnot luovutettiin Huuhkajien ex-kapteeni Tim Sparville näkyvästä työstä urheilun yhdenvertaisuuden edistämiseksi ja Leo Pusalle pitkäaikaisesta ja menestyksekkäästä työstä suomalaisen keihäänheiton eteen.

”Palkinto on meille suuri kunnianosoitus. On valtavan hienoa nähdä, että yhdistyksen tekemä työ näyttäytyy ulospäin näin merkityksellisenä. Palkinto on meille erittäin tärkeä myös siltä kannalta, että se auttaa meitä jatkamaan työskentelyä paremman urheilumaailman eteen”, kommentoi palkintoa vastaanottamassa ollut Rouvali.

Lisätietoa palkinnosta löydät Urheiluopistosäätiön sivuilta