• Uutiset
  • Oskari Eskola Yleisurheilijat ry:n uudeksi toiminnanjohtajaksi

Oskari Eskola on valittu Yleisurheilijat ry:n uudeksi toiminnanjohtajaksi. Oskari opiskelee tällä hetkellä myös liikunnan yhteiskuntatieteiden maisteriksi. Hän on kerryttänyt työkokemusta Jyväskylän Kenttäurheilijoiden palveluksessa ja ollut mukana mm. kilpailunjärjestäjän tehtävissä. Lajitaustaltaan Oskari on moukarinheittäjä ja kilpailee aktiivisesti kansallisella tasolla

– Odotan innolla uusia työtehtäviäni, joissa pääsen edistämään suomalaista yleisurheilua uudestä näkökulmasta käsin. Yleisurheilu on yksi Suomen suosituimpia urheilulajeja, joten on tärkeää tarkastella myös urheilijoiden asemaa kokonaiskuvassa. Hyppään mukaan oikealla tiellä olevaan toimintaan ja uskon tuovani uusia näkökulmia Yleisurheilijat ry:n toimintaan. Pyrin jatkamaan edeltäjäni Tuomaksen onnistunutta työtä urheilijoiden asioiden edistämisessä, Eskola kertoo.

– Olen innoissani, että saimme Oskarin työskentelemään suomalaisten yleisurheilijoiden aseman parantamiseksi. Yhdistyksen kokonaistilanne on tällä hetkellä sellainen, että tarvitsimme tähän tilanteeseen juuri Oskarin kaltaista henkilöä. Oskarilla on erittäin hyvä tausta ja lähtökohdat lähteä kehittämään Yleisurheilijat ry:n toimintaa eteenpäin, kommentoi Yleisurheilijat ry:n hallituksen puheenjohtaja Topias Koukkula.

Oskari on työskennellyt 1.3.2024 alkaen Yleisurheilijat ry:lle ostopalvelusopimuksella.